Home    Opruiming    Henders & Hazel    Catalogus    Vacatures    Over ons  
 
Welkom bij Ladela Trendy Wonen

Belangrijke mededeling: bezoek allereerst onze pagina met

VERBOUWINGSOPRUIMING!

Ladela Trendy Wonen is al decennialang een begrip als meubelzaak in Naaldwijk, Westland, Zuid-Holland en zelfs Nederland. Ladela bestaat al weer geruime tijd uit een woonwinkel op de Woonboulevard Naaldwijk.

De Ladela Formule
Wat Ladela uniek maakt, is de zogenaamde Ladela Formule: de klant staat te allen tijde centraal. Zodra u onze winkel binnenkomt wordt u altijd advies aangeboden. Mocht u dat in eerste instantie niet willen, dan is dat geen enkel probleem. Een seintje van uw kant is dan later voldoende om u alsnog van advies te laten voorzien. Wij willen namelijk graag meedenken in de soms ingewikkelde woonsituatie. Dit kan gaan over keuzes met betrekking tot het materiaal, de kleur, de maatvoering of welk ander aspect er maar aan de orde is.
100% klanttevredenheid
Het gaat er bij ons niet om u maar zoveel mogelijk te verkopen, maar om er voor te zorgen dat u bij uiteindelijke levering van de bestelde artikelen tevreden zult zijn. We maken daarom regelmatig gebruik van een computerprogramma waarmee u uw woning in 2-D en 3-D kunt laten intekenen. Hierdoor weet u zeker of alles past en of de juiste kleur wordt gekozen.

Leeftijd en budget
In onze winkel hebben we een collectie waarin zowel jong als oud iets van hun gading kunnen vinden. Bovendien zijn de meubelen en accessoires in verschillende prijsklassen aanwezig, zodat zowel mensen met een klein als met een groot budget bij ons altijd kunnen slagen.


Copyright © 2006 - 2020 Ladela Trendy Wonen Naaldwijk, Westland, Zuid-Holland, Nederland.
Genoemde prijzen en aanbiedingen zijn inclusief 21% BTW en onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten.